Santai Jer Sayang

Friday, August 19, 2016

Monday, July 4, 2016

" Selamat Hari Raya Buat Umat Islam 2016 "






Dari Melaka !

Tetap Dalam Jiwa



Tak pernah terbayang akan menjadi seperti ini pada akhirnya
Semua waktu yang pernah kita lewati bersamanya telah hilang dan sirna
Hitam Putih perlu
Janji kita menunggu
Tapi kita tak mampu

Seribu satu cara kita lewati ntuk dapati semua jawaban ini
Bila memang harus berpisah
Aku akan tetap setia
Bila memang ini memang ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Bila memang ini ujung nya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa
Memang tak mudah tapi ku tetap menjalani kosong nya hati

Dulula mimipi kita yang pernah terjadi tersimpan tuk jadi history
Hitam putih perlu
Janji kita menunggu
Tapi kita tak mampu
Seribu satu cara kita lewati tuk dapati semua jawaban ini

Bila memang harus berpisah
Aku akan tetap setia
Bila memang ini memang ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa
Tak bisa ntuk teruskan

Dunia kita berbeda
Bila memang ini ujung nya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa
Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda

Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Tak bisa tuk teruskan..(ouw..ho)
Dunia kita berbeda
Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda
Bila memang harus berpisah
Aku akan tetap setia
Bila memang ini memang ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Bila memang ini ujung nya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Tuesday, May 24, 2016

Shortcut Virus Remover V3.1

Assalamualaikum. aza ada benda nak share mengenai tajuk di atas tuhh ! jom . jom kita kongsi perisian :)

Langkah pertama, masukkan pendrive awok2 yang terkena virus . Ataupun apa sahaja :) Chill Up Sayang !


Langkah kedua, minimize dulu atau tutup dahulu atau apa sahajaa laa yang awok2 sukaa . hikhik . Let It Explore ! Kemudiann ... double klik shortcut virus remover v3.1 tuhhh .. iconn yang aza berikan tuhh


Langkah ketiga, selepas klik icon tuhh .. mai aza nak habaqqq dulu naaa .. pastikan nama pendrive partion awok2 yang masukkan itu awok2 sudah hafal atau awok2 mengetahui jelaaa . huhuu . okayy Let It Explore !!

*Kau Sabar Jap*


Klik Pendrive lah sayang apa lagi & jangan lupa taw aza sudah habaqqq tadi . PASTIKAN nama pendrive partition awok2 ingat . jangan tersalah scan . hikhikhik .


Dia akan keluar paparan nie taw awok2 . tapi jangan risau,klik kat drop down sebelah kiri tuhh taw . & ingat partition pendrive awok2 semua yang terkena jangkitan kuman.


KLIK SCAN SAYANG . selepas mengetahui dimana partition pendrive awok2 . Okay ! daa nak sampai penghujung dah nieee . 

*Kau Sabar Jap*


YES !! i'm sure to scan this device !! hikhikhik . Let It Explore More Dear !! :)


Omaigodd !! File yang tidak diundang menusuk kalbuu .. just Klik OK . Sebab file tuhh important untuk software2 aza taww . jangan padammm nakkk . hihihi . ORAIT ! 

Tips :-

i) Misal kata, "Select File To Delete (Virus)" dia keluar paparan seperti diatas delete jee virus yang tidak diundang tuh . lebih menyelamatkan lagi . tapi jangan risau, file anda yang hilang atau terkena virus akan kembali pulih seperti biasa

ii) Misal kata, "If you don't know that file, just mark and delete" kalau file tuh mendatangkan menyusahkan diri awok2 sayangg . delete jer, okay ??

The End Of Tips ... & Good Luck My Dear !


* If want this software, comment "DM" and "<emel>" i will share it ! .. 






Thursday, May 19, 2016

Kau Kuat Zah !





Lap Sendiri Air Mata Yang Mengalir ... :') Kemudian Tidur . 
Be Strong !!